PrimaCover Standard: universeel zelfklevend afdekvlies voor vloeren en trappen

Artikel delen

Afdekken loont, want herstellen is duurder. Houd uw opdrachtgever te vriend en bescherm bestaande vloeren en trappen met een afdekvlies van PrimaCover. Neem bijvoorbeeld PrimaCover Standard mee naar uw volgende klus. Dat is een universeel zelfklevend antislip afdekvlies met een toplaag van ondoordringbare PE-folie. Dit is geschikt voor de meeste bestaande ondergronden. Ideaal als u vooraf nog niet precies weet welk materiaal u aantreft op vloeren en trappen.

Vloeren en trappen

U wilt uw sloop-, bouw- of renovatiewerkzaamheden zorgeloos kunnen uitvoeren zonder het risico dat u bestaande vloeren en trappen beschadigt. U wilt immers niet worden aangewezen als de veroorzaker van die schade. Om nog maar te zwijgen van de vervelende discussies achteraf met uw opdrachtgever over herstelkosten. Om veilig en zonder vertragingen te kunnen werken, is een geschikt afdekmateriaal essentieel. Niet alleen op de plek waar u uw werkzaamheden uitvoert, maar ook in de rest van het pand.

Afdekvlies

PrimaCover Standard is een polyester afdekvlies met een toplaag van stevig PE-folie. De lijmlaag zorgt voor voldoende houvast op de meest gangbare bestaande ondergronden. Denk aan vloeren en trappen van hout, keramische tegels en kunststof of laminaat. Omdat het materiaal na het aanbrengen niet opkrult, blijven de vloeren en trappen goed beschermd. Bovendien zorgt het voor een veilig werkoppervlak en voorkomt u op die manier struikelpartijen. Eventueel kunt u de naden van intensief belopen zones afdekken met een geschikte tape.

Schade

PrimaCover Standard is bestand tegen schade door puin, gruis, stof, water, verf, klimmaterialen, kruiwagens en vallend gereedschap. Na de werkzaamheden is het zonder resten te verwijderen. Het resultaat is een onbeschadigde ondergrond. En tijdwinst natuurlijk.

Drie breedtes

Dit afdekvlies is in drie breedtes verkrijgbaar: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter. Gebruik de brede rollen voor het snel en efficiënt afdekken van grotere oppervlakken, zoals woonkamers en kantoorruimtes. De smallere rollen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld trappen en gangen. Vergeet daarbij zeker niet de aanlooproutes naar het project. Want ook daar liggen beschadigingsrisico’s op de loer.

Meer informatie

PrimaCover Standard is verkrijgbaar bij uw professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Meer informatie over PrimaCover Standard en alle andere afdekmaterialen vindt u bij Benelux-distributeur Primaverde BV. Of kijk op de PrimaCover website.

Primaverde BV
www.primacover.com
https://primacover.com/series/primacover-standard
verkoop@primaverde.nl
0416-820248