Al je snijgereedschap op één plek

Artikel delen

RS-tools.nl is leverancier van professionele snijgereedschappen en machines voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker. Of het nu gaat om kwaliteit zaagbladen voor hout, metaal, steen of boren, frezen, profielmessen, diamant gereedschap en/of handgereedschappen, ze geven altijd het juiste advies op maat.

Gevestigd met een winkel in Gilze (Noord-Brabant) en hierbij een gereedschapslijperij levert Schellekens gereedschapslijperij een mooi totaalpakket. RS-tools heeft een ruim assortiment en grote voorraden zodat we altijd een oplossing hebben.

Het familiebedrijf is 25 jaar geleden begonnen met de slijperij en is inmiddels uitgegroeid tot modern bedrijf met vele CNC machines voor het slijpen van al je snijgereedschappen. Tevens staan ze altijd voor je klaar om professioneel advies te geven op al je vragen betreft de juiste snijgereedschappen.

RS-tools / Schellekens Gereedschapslijperij
www.rs-tools.nl