Koreaanse powertools, hoge kwaliteit tegen een faire prijs

Artikel delen

Het kan soms even duren voordat een onbekend merk powertools de Nederlandse vakman heeft ‘veroverd’. “De KEYANG powertools zijn inderdaad nog niet overal in de bouw- en installatiesector bekend, maar dat is snel aan het veranderen,” constateert Bart Schellekens van RS Tools, dealer van KEYANG. “Omdat je praat over hoogwaardige machines voor bouw en industrie die tegen faire prijzen verkrijgbaar zijn. En de overige service als onderhoud en langjarige garantie is uitstekend. Met deze machines kun je probleemloos vooruit in je werk.”

Het Koreaanse Keyang is ruim 30 jaar producent van powertools, zoals boor/schroefmachines, klopboormachines, cirkelzagen, haakse slijpers, slagschroevendraaiers, slagmoersleutels, reciprozagen, combihamers, multicutters, polijstmachines en buizenslijpmachines, op accu en/of stroom. Schellekens: “Voorheen maakte het bedrijf buitenbehuizing en binnenwerk voor diverse A-merken en vanuit die expertise zijn ze hun eigen merk powertools begonnen. Ze verstaan hun vak, maken hoogwaardige machines en zijn inmiddels ruim 15 jaar succesvol aanwezig op de Europese markt. Hun filosofie van ‘no nonsense, just quality’ bewijzen ze dagelijks.”

(snij)gereedschap

RS Tools levert van huis uit een breed programma (snij)gereedschap en hoogwaardige zaagbladen, boren en overige toebehoren. Schellekens: “Met een bezoek aan de showroom om de juiste toebehoren uit te zoeken, was het logisch om daar een programma elektrische/accumachines te tonen. Op die manier zijn wij het merk Keyang gaan voeren en hebben we nu een breed assortiment in onze showroom. Een schot in de roos!”

De Keyang Powertools beschikken over een efficiënte koolborstelloze motor, ergonomisch ontwerp en best passende grip en lithium-ion batterijen in geval van accuvoeding. De koolborstelloze motor wordt beschouwd als een krachtige motor die in staat is grote hoeveelheden koppel te leveren over een enorm snelheidsbereik. De producten zijn gemaakt van extreem duurzame en gebruikersbestendige materialen zoals robuust glasvezelversterkt polyamide en gegoten aluminium. “Keyang kan tegen een stootje.”

Bezoek eens onze showroom of shop online op www.RS-tools.nl

RS TOOLS
www.RS-tools.nl
https://rs-tools.nl/keyang