Doordacht assortiment snijgereedschap

Artikel delen

De snijgereedschappen van de Italiaanse producent CMT Orange Tools kunnen bij RS Tools in Gilze rekenen op veel trouwe klanten. Van bovenfrees tot profielmes en reciprozaag, het brede en veelzijdige assortiment biedt professionals behalve hoogwaardige kwaliteit volgens Bart Schellekens van RS Tools vooral doordachte gereedschappen.

Toosl display

RS Tools is al vele jaren pro-dealer van de gereedschappen. “CMT Orange Tools is een wereldwijde grote speler op de markt van snij- en zaaggereedschappen en populair bij veel professionals vanwege de ruime keuze en kwaliteit van de gereedschappen. Ook de continue innovatie en investering van CMT in de uitbreiding van haar assortimenten, zorgt voor een blijvende vraag”, zegt Bart Schellekens. Met een grote eigen voorraad van de CMT-gereedschappen in huis kan RS Tools snel leveren wat de klanten willen.

Dat professionals graag werken met de gereedschappen van CMT, blijkt onder meer uit de grote groep trouwe klanten die via de webshop of in de winkel in Gilze inkoopt. “Er zijn zelfs klanten die er een autorit van een uur of langer voor over hebben om de gereedschappen hier te kopen en meteen mee te nemen.”
Behalve veel professionele vaklieden ziet RS Tools ook steeds vaker particulieren kiezen voor CMT. “Ze weten dat ze daarmee kiezen voor kwaliteit en langdurig klusplezier.”

RS Tools biedt met een eigen slijperij een extra service om de levensduur van de snij- en zaaggereedschappen te verlengen. “Vooral klanten die er intensief gebruik van maken, komen regelmatig langs om hun gereedschappen scherp te houden. Zo kunnen zij goed werk blijven leveren.”

RS Tools
www.rs-tools.nl