Union, specialist in het bevestigen van vloeren

Artikel delen

Union is al meer dan 75 jaar specialist op het gebied van hechttechniek en beschikt over een ruim assortiment kwalitatieve (pneumatische) tackers, compressoren en bevestigingsmaterialen (nieten, krammen, brads en schroeven). Union heeft alles in huis om vakkundig slim en snel vloeren te kunnen leggen. Of het nu gaat om het vast schieten van een moderne tapisvloer of het afwerken van hoge plinten tegen kalkzandsteen of een gipsenmuur, voor alle veelvoorkomende toepassingen levert Union de juiste oplossing.

Union 3AE/J-50

De Union 3AE/J-50 is een minibrad tacker die zeer geschikt is voor het vastzetten van plinten op een gips- en of kalkzandsteen muur. Een groot voordeel aan deze compacte tacker is dat het een lichtgewicht tacker is, maar dat de tacker wel beschikt over een hoge slagkracht. Hierdoor is de tacker zeer geschikt voor het bevestigen van plinten en wordt de tacker vaak gebruikt in o.a. de glas,- timmer,- en meubelindustrie.

Union 1N/JA-25

De Union 1N/JA-25 is een microbrad tacker voor het snel en vakkundig vastschieten van elementen zonder dat er grote sporen achtergelaten worden. Deze hoogwaardige tacker wordt veel gebruikt bij het bevestigen van vloeren, hoekverbindingen, ornamenten en sierlijsten en wordt vaak gebruikt in o.a. de meubelindustrie.

De Union 1N/JA-25 schiet microbrads met een kop van slechts 1,4 mm. Een groot voordeel is dat deze tacker bijna geen gaatjes achterlaat wat tijd bespaart in de afwerking. Ideaal bij bijvoorbeeld het schieten van Tapis vloeren.

Meer informatie? Kijk op www.hemmink.nl of neem contact op via info@hemmink.nl | +31 (0)38 469 8200