Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook muurverf testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen of andere producten in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook de Copperant Altra White, een nieuwe standaard in muurverven, testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag een biobased ultra matte muurverf testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de muurverf en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van.

De Copperant Altra White is een biobased ultra matte muurverf gebaseerd op Decovery® technologie van DSM. Deze super dekkende muurverf (klasse 1) is geschikt voor spuitapplicatie bij zéér lage druk (80-110 bar airless) op ondergronden als cement, hout, steen, beton en gips en droogt snel. Vrijwel geen spuitnevel en door de gecontroleerde druk en hoge matheid krijg je een superstrak resultaat.
Het rendement is erg hoog met circa 8-10 m2 in de praktijk. Voor het airless spuiten wordt een low-pressure of ultra-finish spuittip geadviseerd met een spuithoek van 50 tot 60 graden en een opening van 0,017” tot 0,021”. Ook airmix applicatie is probleemloos.

Altra White is verkrijgbaar in tinten uit wit en voldoet aan schrobvastheid klasse 2 (DIN EN13300). Door de goede dekking is het een ideale muurverf voor het spuiten van zowel reeds behandelde als nog onbehandelde plafonds in renovatie en nieuwbouw. Bij zuigende/onbehandelde ondergronden het oppervlak behandelen met de Altra Muurprimer.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je deze muurverf testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Copperant Altra White muurverf

BouwTotaal