In de spotlight

Producten
Artikel delen

De winst van slanke dakrenovatie met Usystem Roof Reno

Usystem Roof Reno is de nieuwe naam én de verbeterde versie van de populaire RenoPIR-dakplaten. Alle uitvoeringen zijn nu standaard regendicht. Ook hebben ze allemaal een innovatieve PU-groef om makkelijk een sluitende thermische schil te maken. Gebleven is de slanke afmeting, ideaal voor het na-isoleren van hellende daken op het bestaande dakbeschot.

man op dak

Onze serie isolerende premiumdakplaten komt meer dan ooit tegemoet aan je als dakdekker. Zo zijn ze aan beide lange zijden voorzien van een innovatieve kelkgroef. Supermakkelijk om met PU-schuim de perfecte regendichting en sluitende thermische schil te realiseren. En snel: er zijn geen aanvullende handelingen nodig, zoals een extra profiel of folie plaatsen. Daarom kun je als dakwerker achter elkaar een blok woningen afmaken, zonder dat direct de dakpannen op het dak moeten vanwege een mogelijke regenbui.

Montage aan de buitenzijde

Wanneer het bestaande dakbeschot nog geheel intact is, is de slanke Usystem Roof Reno kan het zeer voordelig uitpakken om daar direct bovenop te na-isoleren. Voor jou als verwerker, omdat dit de werkzaamheden aanzienlijk versnelt. En voor de bewoners, omdat de bovenste verdieping, zoals slaapkamer, in gebruik kan blijven zonder schade aan de eventuele binnenafwerking. Tot slot kunnen de bestaande en nieuwe isolatiewaarden worden opgeteld voor een hogere energieprestatie.

Vier varianten

  • Usystem Roof Reno: regendicht, gesloten isolatieschil en symmetrisch voor efficiëntere toepassing
  • Usystem Roof Reno Plus: Usystem Roof Reno + hogere tengels met grotere stijfheid, speciaal voor overstekken tot 450 mm
  • Usystem Roof Reno Flex: Usystem Roof Reno + 40 mm minerale wol voor het bouwfysisch optimaal egaliseren van oneffenheden in bestaand dagbeschot
  • Usystem Roof Reno Plus Flex: de combinatie van alle unieke eigenschappen van Usystem Roof Reno + Usystem Roof Reno Plus + Usystem Roof Reno Flex

Kijk op www.unilininsulation.com voor meer informatie.

BouwTotaal