Specialist op het gebied van hechttechniek

Artikel delen

Gebruik jij bij je professionele bevestigingsklussen regelmatig een tacker? Maak dan snel kennis met de twee pneumatische coilnageltackers van Union. Deze tackers werken op luchtdruk en zijn prima toepasbaar bij het nauwkeurig en snel hechten van gevelbekleding, houtbouw, prefab bouw, systeembouw en in de tuinbranche.

Sneller bevestigen

Uniek is dat deze tackers razendsnel draadgebonden en plasticgebonden nagels kunnen verwerken. Tussentijds omstellen is niet meer nodig. Dit betekent een flinke tijdsbesparing! Ook zijn deze pneumatische tackers instelbaar op single shots of op bumpfire, afhankelijk van jouw bevestigingsklus.

Zeer geschikt voor de prefab bouw

De coilnageltackers 4AF/IF50U en 5AD/IG65U zijn ideaal toepasbaar in de Prefab bouw. Of je nu beplating, vloerdelen of panlatten wilt vastzetten, bij het gebruik van deze twee tackers heb je dit nauwkeurig en snel voor elkaar.

Verschillende varianten tackers

De coilnageltacker is verkrijgbaar in 2 varianten, afhankelijk van de lengte van de te schieten coilnagels. Type 4AF/IF50U is geschikt voor coilnagels van 25 tot 50 mm; type 5AD/IG65U kan coilnagels van 35 tot 65 mm verwerken.

Jouw voordelen:

  • geschikt voor op draad- en plasticgebonden nagels
  • beveiligd tegen dubbel schieten
  • instelbare inslagdiepte
  • regelbaar slagsysteem
  • snel en nauwkeurig in gebruik
  • prettig en comfortabel werken

Union coilnagels

Union heeft een breed pakket bijbehorende coilnagels, zodat je altijd de juiste nagels voor je tacker kunt meebestellen. De coilnagels zijn verkrijgbaar in een aantal varianten: bolkop/trompetkop, blank staal, roestvaststaal of verzinkt / gegalvaniseerd staal.

Meer weten over welke coilnagels geschikt zijn voor deze tackers? Lees dan snel verder op www.hemmink.nl