Online serie ‘Gezonde Leefomgeving’

Artikel delen

De toekomst van onze steden is duurzaam, prettig, eerlijk én gezond. Maar hoe ziet een gezonde stad van de toekomst er precies uit? Laten we gezonde steden maken! De laatste jaren zijn er steeds meer stedelingen bijgekomen. Tegelijkertijd zijn ook onze ambities toegenomen. Zo streven steden ernaar duurzamer, eerlijker en gezonder te worden.

Gezonder? Hoe ziet een gezonde stad er precies uit? Hoe bouwen we zo’n stad eigenlijk? Hoe wordt die gezonde omgeving beschikbaar voor iedereen? En hoe maak je die grote ambities eigenlijk waar? De Gemeente Utrecht organiseert samen met Pakhuis de Zwijger een serie programma’s over de gezonde leefomgeving, waarin we aan de hand van deze vragen de diepte en het gesprek in duiken.

De laatste jaren zijn er steeds meer stedelingen bijgekomen. Tegelijkertijd zijn ook onze ambities toegenomen. Zo streven steden ernaar duurzamer, eerlijker en gezonder te worden. Gezonder? Hoe ziet een gezonde stad er precies uit? Hoe bouwen we zo’n stad eigenlijk? Hoe wordt die gezonde omgeving beschikbaar voor iedereen? En hoe maak je die grote ambities eigenlijk waar? De Gemeente Utrecht organiseert samen met Pakhuis de Zwijger een serie programma’s over de gezonde leefomgeving, waarin we aan de hand van deze vragen de diepte en het gesprek in duiken.

Alle uitzendingen vinden live, gratis en online plaats via de LIVECAST van Pakhuis de Zwijger. Samen met de partners Gemeente Utrecht en AM zullen alle aspecten van een gezonde leefomgeving behandeld worden. Bij ieder programma zal er een divers panel van sprekers aanschuiven, zoals beleidsmakers, architecten, psychologen, wetenschappers, ondernemers en meer. Samen met deze aanwezigen zullen we in discussie gaan over de volgende vraag: hoe bouwen we gezonde steden?

Wil jij hierbij zijn? Meld je aan: https://dezwijger.nl/programmareeks/gezonde-leefomgeving