In de spotlight

Producten
Artikel delen

Droogbouw- en natbouwsystemen

WARP Systems produceert, levert en installeert actieve, dunne, lage en snel reagerende vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen. Energiezuinig en toekomstbestendig.

Het SpeeTile vloer-, wand- en plafondverwarmingssysteem is een natbouwsysteem met een minimale opbouwhoogte vanaf slechts 15 mm. Het systeem bestaat uit kunststof matten, vloerverwarmingsbuis, een egalisatiemortel en bijkomende montagehulpmiddelen (SpeeTools). Meten en op maat maken is verleden tijd. De SpeeTile matten kunnen eenvoudig uit en aan elkaar worden geklikt. Onderling kunnen de tegels ook nog 3 mm uit elkaar worden geschoven. Hierdoor kan het systeem snel en afvalloos worden geplaatst. De opbouwhoogte van het hele vloerverwarmingssysteem inclusief de natte egalisatielaag is slechts 15 mm dun. Het SpeeTile systeem kan onder andere op een CV-ketel of een warmtepomp worden aangesloten. Met deze laag temperatuur verwarming kan ook gekoeld worden (i.c.m. een warmtepomp).

Onder de naam SpeeTherm brengt WARP Systems een droogbouwsysteem op de markt. Dit systeem bestaat uit drukvaste EPS platen voorzien van sleuven. De EPS platen worden los op de vlakke ondervloer geplaatst en voorzien van aluminium profielen. De profielen onttrekken de warmte uit de vloerverwarmingsbuis en zorgen voor een egale temperatuurspreiding onder de afwerkvloer. De groene SpeeTube vloerverwarmingsbuis klikt eenvoudig in de aluminium profielen. Hierna komt op het systeem een geluidsdempende folie waar de eindafwerking op kan worden geplaatst. Het systeem is door zijn geringe gewicht van slechts 3 kg / m² uitermate geschikt voor bijvoorbeeld houten ondervloeren.

De vloerverwarmingssystemen van WARP Systems hebben een minimale opbouwhoogte van slechts 15 mm en zijn in veel gevallen een oplossing bij renovatie van woningen waar anders geen vloerverwarming mogelijk zou zijn.

Bijdrage aan een betere wereld

Door het bieden van deze eenvoudige wand-, plafond- en vloerverwarmingssystemen is het voor meer woningen mogelijk om over te schakelen naar lage temperatuurverwarming. Daardoor draagt deze innovatie bij aan het behalen van de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl

BouwTotaal