Inschrijving Rabobank Innovation Challenge heropend

Artikel delen

Onder het motto ‘We zoeken baanbrekende innovaties’ kan er vanaf vandaag weer worden ingeschreven voor de Rabobank Innovation Challenge. Inschrijven kan tot en met dinsdag 7 september. De jury maakt de winnaars bekend op de eerste beursdag van het innovatie event Building Holland dat van 2 tot en met 4 november 2021 in RAI Amsterdam wordt gehouden.

Innovaties aanmelden kan in drie categorieën: Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond. De jury onder voorzitterschap van Claudia Reiner, vice-voorzitter van Techniek Nederland, toetst de inzendingen aan de hand van de volgende criteria: de mate van oplossend vermogen, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en de klantwaarde. Per categorie worden vijf innovaties genomineerd.

Namens Rabobank neemt Anke Verhagen zitting in de jury. Zij is Business Developer bij Rabobank Real Estate Finance. Ze kijkt uit naar de inzendingen. “We hebben inmiddels een track record opgebouwd van opvallende innovaties. Elke keer weer verbaas ik me over de innovatiekracht van Nederlandse ondernemers. De Rabobank Innovation Challenge is een ode aan deze ondernemers en biedt de markt zicht op innovaties die een substantiële bijdragen leveren aan het behalen van de klimaat-, materiaal- en gezondheidsdoelstellingen.”

Aanvankelijk zou de jury de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge 2021 in maart dit jaar bekendmaken. Door het verschuiven van Building Holland naar november is de inschrijftermijn verlengd.

Ga voor meer informatie naar de website: www.buildingholland.nl/rabobankinnovationchallenge.