Direct het beste wand- en plafondsysteem voor uw BIM-model?

Artikel delen

Een BIM-model is een informatiemodel waarin proces- en productinformatie van een project centraal wordt opgeslagen met als doel alle partijen in een bouwproject van dezelfde informatie te voorzien. Met de Gyproc BIM plug-in werkt men gemakkelijk en snel met de juiste Gyproc wand- en plafondsystemen voor ieder bouwproject. De Gyproc BIM plug-in is eenvoudig in gebruik, door te zoeken op basis van segment of systeemtype kan ieder object worden ingeladen in een BIM-model.

De BIM plug-in van Gyproc is beschikbaar voor zowel de tekenprogramma’s Revit 2017 – 2022 als Archicad 23 – 25. De Gyproc BIM plug-in is direct gekoppeld aan de Gyproc database, dit geeft zekerheid dat alle systemen altijd up-to-date zijn en biedt vele voordelen.

Zekerheid door de ingebouwde bouwcheck

De bouwcheck in de Gyproc BIM plug-in controleert of de Gyproc objecten die toegepast worden in een BIM-model daadwerkelijk passend zijn. Dit biedt een gebruiker de zekerheid dat hij of zij altijd de juiste wand- en plafondsystemen kiest bij de constructie van het gebouw.

Altijd werken volgens de huidige regelgeving

De wand- en plafondsystemen in de Gyproc BIM plug-in zijn door een directe koppeling met de Gyproc database altijd up-to-date en voldoen aan de huidige Nederlandse wet- en regelgeving.

Tijdwinst met de Gyproc Selector

Door in de Gyproc Selector een systeem te zoeken op basis van prestaties of segmentniveau, is de juiste binnenwand of plafond snel en eenvoudig gevonden. Hiermee behoort werken met de verkeerde systeemdiktes tot de verleden tijd.

gyproc BIM plug-in

LOD niveaus naar wens instellen

In de Gyproc BIM plug-in zijn de LOD niveaus eenvoudig naar wens in te stellen. Zo bevatten de BIM-objecten voor alle partijen binnen een bouwproject altijd de juiste informatie. Met de BIM plug-in van Gyproc kan zowel de architect en het adviesbureau als de aannemer, afbouwer of modeleur aan de slag met hetzelfde BIM-model.

Ontwerp jouw ruimte met Gyproc

De Gyproc BIM plug-in is altijd in ontwikkeling en wordt regelmatig ge-update, zodat deze altijd geschikt is voor het gewenste tekenprogramma. De Gyproc BIM plug-in is nu gratis te downloaden.

Gyproc
www.gyproc.nl

gyproc bim plug-in