Tegel Levelling Systemen: voor een perfect vlakke vloer

Artikel delen

Als tegelzetter weet u hoe belangrijk het is om een vlakke tegelvloer op te leveren bij uw klanten. Hoe vlakker de vloer (of wand), hoe meer tevreden uw klant zal zijn. Een professioneel Tegel Levelling Systeem, ook wel Tegel Nivelleersysteem genoemd, is dan ook geen overbodige luxe en behoort tot het lijstje meest essentiële gereedschappen voor tegelzetters. Binnen het assortiment van Lijmkam.nl vindt u twee verschillende soorten Levelling Systemen: Standaard Levelling Systemen en Spin Levelling Systemen.

Standaard Levelling Systemen

Binnen het assortiment Standaard Tegel Levelling Systemen vindt u nivelleersystemen die bestaan uit clips, keggen en een tang. Met behulp van deze tools legt u op een professionele wijze binnen no-time vlakke tegelvloeren. Lijmkam.nl biedt Standaard Levelling Systemen aan van merken als Rubi Delta, Codex, OX Tile, Fix Plus maar ook van het eigen huismerk.

Deze levelling systemen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten tegels, waaronder: vloer- en wandtegels, natuursteen, porcellanto en porselein/gres. Met behulp van de speciale calculator kunt u op de website eenvoudig en snel uitrekenen hoeveel clips en keggen u voor uw tegelklus nodig heeft.

Spin Levelling Systemen

Met een Spin Tegel Levelling Systeem voorkomt u op een eenvoudige manier hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels. De term Spin zit in de naam omdat het systeem bekend staat om de draaidoppen die u als het ware in de clips draait. De doppen zijn zo gemaakt dat deze zeer gemakkelijk los en vast kunnen worden gemaakt; zelfs met twee vingers!

Lijmkam.nl
www.lijmkam.nl