Upgrade Tegel Levelling Systeem

Artikel delen

De Twist Levelling Clips zijn de basis van het “Fix Plus Twist Systeem” In combinatie met de caps is een perfect resultaat haalbaar zonder de fixeer tang die je gebruikt bij het “normale” levelling systeem van Fix Plus.

Deze clips zijn gefabriceerd uit hoogwaardig materiaal waardoor de clips een enorme trekkracht hebben en je ze kunt verwerken met zware, tot extra zware tegels. Ondanks de sterkte van deze clips zijn deze toch eenvoudig te verwijderen. Dit door met de voet, of met een rubber hamer, tegen de zijkant en met de voeg mee tegen de cap aan te schoppen.

Net als bij het systeem met de clip en de keg plaats je als eerst de clip onder de tegel. Vervolgens kan de volgende tegel op zijn plaats gelegd worden. Nu kan de Twist Cap op de clip geschroefd worden. Door zijn ergonomische vorm is deze zonder veel moeite goed stevig aan te draaien zodat het tegelwerk goed genivelleerd wordt. Tevens is de cap voorzien van openingen aan vier zijden zodat het zicht op het voegenspel behouden blijft.

Na het uitharden van de tegellijm wordt met wat handig voetenwerk, of een rubberhamer, het levelling systeem verwijderd. Schop, of sla, altijd met de voegrichting mee. De Twist Caps zijn gefabriceerd uit hoogwaardig kunststof en kunnen meerdere malen worden hergebruikt.

Fix Plus
www.fixplus.nl