Koperskeuzetool mijndeur.nl uitkomst voor aannemer én woonconsument

Artikel delen

De door Berkvens ontwikkelde koperskeuzetool mijndeur.nl biedt woonconsumenten de mogelijkheid om in projectmatige woningbouw zélf hun binnendeuren te kiezen. Geen standaardbinnendeuren meer, maar keuzevrijheid.

Berkvens beschouwt de deur als interieurelement. Via mijndeur.nl is het mogelijk om de deurkeuze, inclusief garnituur, af te stemmen op het interieur. De koper kan zelfs per sparing de deur helemaal naar smaak configureren. Hij kan zich op mijndeur.nl ook nog eens laten inspireren door allerlei aantrekkelijke woonstijlen: Modern & Vrij, Hip & Trendy, Landelijk & Eigen en Klassiek & Rijk.

Voordelen voor aannemers

Behalve voor kopers biedt mijndeur.nl ook voor aannemers een uitkomst. De aannemer wordt vrijwel volledig ontzorgd. Als de koper zijn deursets uitkiest, hoeft hij weinig zelf te doen. De aannemer heeft zijn handen vrij. Doordat hij aan het hele keuzetraject weinig tijd hoeft te besteden, is dit voor hem ook nog eens kostentechnisch aantrekkelijk. Als het project is afgesloten, is het voor de aannemer snel duidelijk welke extra omzet hij door de koperskeuzetool mijndeur.nl heeft gerealiseerd.

De aannemer biedt mijndeur.nl projectspecifiek aan kopers aan. Zij komen vervolgens via een persoonlijke account in hun woningspecifieke omgeving terecht. De aannemer geeft aan wat hij wil aanbieden. Hij voorziet Berkvens vervolgens van alle specificaties die in mijndeur.nl worden verwerkt. Kopers worden via een unieke en zeer gebruiksvriendelijke deurconfigurator stapsgewijs door het proces heen geholpen. Zij kiezen de deuren die ze het best bij hun interieur vinden passen. Dat geldt ook voor het garnituur. Om het voor de kopers nog aantrekkelijker te maken, zijn in mijndeur.nl ook volledige deurpakketten opgenomen. Mijndeur.nl is gekoppeld aan online woondossiers, zoals Volgjewoning, HomeDNA en HOOMCTRL.

Berkvens | mijndeur.nl