De praktische voordelen van kamerhoge Verdi-deursets

Artikel delen

De plafondhoge Verdi-deursets van Berkvens zijn niet alleen mooi om te zien; ze hebben ook enkele praktische eigenschappen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor projectmatige toepassingen in de woningbouw. Alexander Kamminga, Category Manager bij de Koninklijke BAM Groep N.V. noemt direct zo’n eigenschap: “In de bouw heb je weinig stelruimte. Toleranties zijn voortdurend een punt van aandacht. Doordat er geen bovenlicht meer nodig is – de deur is immers plafondhoog – moet er iets op gevonden worden om de stelmarges op te vangen. Berkvens heeft heel slim een zogeheten flexunit ontworpen die in de bovendorpel is weggewerkt. De flexunit vangt de steltoleranties op. Hierdoor kun je in elke woning de toleranties oplossen. Dat is bijzonder handig in de projectmatige woningbouw. De hoogtes van de deuropeningen kunnen in vergelijkbare ruimtes altijd wel iets verschillen. Daar heb je met de flexunit geen last meer van.”

Keuzes

Volgens Kamminga is het een groot pluspunt dat de consument binnen de gehele Verdi-lijn plafondhoge deur-kozijncombinaties allerlei keuzemogelijkheden heeft. Hij kan kiezen uit een houten kozijn of een kozijn van staal, uit verschillende soorten garnituur, uit de kleuren kristalwit of matzwart of uit deuren met of zonder glaspanelen. Er zijn allerlei mixmatches mogelijk.

Ontzorging

“Je merkt ook dat er met Berkvens een betrokken specialist achter het product staat”, vertelt Kamminga. “Een totaalleverancier, die niet alleen levert, maar ook daadwerkelijk ondersteunt. Afstemming tussen verschillende partijen in de bouw is vaak lastig. Als je een partij hebt die levert en weer een ander partij die monteert, dan sta je al voor een uitdaging. Berkvens doet dat allemaal zelf. Je wordt volledig ontzorgd. Je geeft je order door, bespreekt de planning en je hebt er vervolgens geen omkijken meer naar. Dat is heel prettig.”

Bekijk voor meer inspiratie de Verdi-video.

Berkvens
www.berkvens.nl