Zie de wereld op een nieuwe manier

Artikel delen

HIKMICRO bekent als leverancier van warmtebeeldapparatuur en -oplossingen, introduceert de Pocket 2, een compacte warmtebeeldcamera. De camera heeft een VOx-detector met hoge resolutie, een 8 MP optische camera, een breed temperatuurbereik van -20°C tot 400°C, en een 3,5″ LCD-touchscreen.

productLokaliseer snel en nauwkeurig temperatuurproblemen die met het blote oog niet te zien zijn. Met een nauwkeurigheid van 0,04°C vindt u luchtlekken, loodgietersproblemen, hete zekeringen, isolatieproblemen, en nog veel meer. De Pocket 2 Thermische camera is een kosteneffectief en krachtig instrument voor elke klus die u hem kunt toewerpen.

De warmtebeeldcamera heeft een thermische resolutie van 256 × 192 (49152 pixels), NETD: < 40 mK (@ 25°C, F# = 1.0) en een bereik van -20°C tot 400°C met een nauwkeurigheid van Max. (± 2°C/3.6°F, ± 2%). Op een volle lading gaat het apparaat tot 4 uur mee.

De Hikmicro Pocket 2 kan zowel overdag als s ’nachts gebruikt worden, de helderheid van het Touch screen scherm kan aangepast worden, ingebouwde ledlamp voor de gewone camera, zaklamp enz. Met de ingebouwde Wifi kunnen de beelden rechtstreeks realtime naar een smartphone of tablet gestuurd worden, via Hikmicro Viewer App. Waarna de foto’s ook achteraf bewerkt kunnen worden. Via de App kunnen direct warmte beeld rapporten gemaakt worden met de gemaakte foto’s erin en de gemeten waarden.

Gespecialiseerd in thermische technologie innovatie, biedt HIKMICRO camera’s, totaaloplossingen en ook nachtzicht producten, die kunnen worden gebruikt in de outdoor, industriële en beveiligingsindustrie wereldwijd, en bedient klanten in meer dan 100 landen en regio’s.

Thermobeeldcamera
www.thermobeeldcamera.nl
Stand 12.A039