Interessant nieuw alternatief voor kartonnen stucloper

Artikel delen

PrimaCover Lite is een nieuw zelfklevend afdekvlies. Het is speciaal ontwikkeld voor projecten en klussen waarbij het beschadigingsrisico niet zo heel groot is. Ook daar kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Normaal gesproken zou je misschien kartonnen stucloper op de vloer leggen, maar met de huidige kartonprijzen is het logisch dat je op zoek gaat naar een alternatieve vloerbeschermer.

Vloerbescherming

Lichte tot middelzware beschadigingen

Met PrimaCover Lite bescherm je doorgedroogde harde vloeren tegen lichte tot middelzware beschadigingen. Ten opzichte van stucloper heeft deze vloerbeschermer een aantal voordelen. Dit tweelaags afdekvlies is namelijk lichtgewicht, vloeistofdicht en zelfklevend. Door zijn samenstelling is het ongevoelig voor vocht en verf, waardoor PrimaCover Lite in de praktijk slijtvaster is dan stucloper. Bovendien heeft PrimaCover Lite, dat is gemaakt van gerecyclede polyestervezels, een dempende werking. Daardoor voorkomt het mechanische beschadigingen aan de ondergrond, bijvoorbeeld door vallende gereedschappen, gruis, modder en zand.

Vloer bescherming tijdens het boren

Alternatief voor kartonnen stucloper

Nu de prijzen voor karton de pan uitrijzen, zet PrimaCover dit nieuwe polyester afdekvlies nadrukkelijk in de markt als interessant nieuw alternatief voor stucloper. Je gebruikt het tijdens montage, schilderwerken en vergelijkbare toepassingen. Ideaal wanneer vloerbescherming een sluitpost in jouw calculatie is, maar waarbij je het toch niet aandurft om de vloer onbeschermd te laten. Extra kostenbesparend is de mogelijkheid om onbeschadigde en niet vervuilde delen meerdere keren te kunnen hergebruiken.

Uitrollen van vloerbescherming

Verkrijgbaar

PrimaCover Lite is verkrijgbaar bij de professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Kijk voor meer informatie op de PrimaCover website of stel je vraag aan het behulpzame adviseursteam van Primaverde BV.

Primaverde BV
www.primacover.com