In de spotlight

Producten
Artikel delen

Maak kans op de ‘limited gold edition’ Steel Blue werkschoen!

Werk jij in de bouw en loop je dagelijks op werkschoenen? Meld je dan nu aan om de Steel Blue S3 werkschoenen te testen. Met deze lezerstest maak je bovendien kans op een paar van de in oktober te lanceren limited gold edition Steel Blue werkschoenen.

Werkschoenen

Veel is nog in stuc-nevelen gehuld. Wat we wel weten is dat de woorden ‘gave collab’ hier de spijker op zijn kop slaan. Meld je dus snel aan en test de werkschoenen een aantal dagen tijdens je werk voor de lezerstest van BouwTotaal. Naast de eeuwige roem en de geteste werkschoenen ontvang je ook een paar van de nog te lanceren limited gold edition Steel Blue werkschoenen. Kortom, trek snel de stoute werkschoenen aan en meld je aan voor de lezerstest van Bouwtotaal.

De kleur van 2023

Het Australische merk voor werkschoenen, Steel Blue, bracht eerder dit jaar ook al een gloednieuwe schoen uit: de Southern Cross Zip Slate.

Op basis van feedback ziet het bedrijf dat jonge, modebewuste, vakmensen zoeken naar moderne kleuren voor hun werkschoenen die passen bij hun werkkleding. De nieuwe Southern Cross Zip Slate heeft daarom opvallende accenten en een premium afwerking, wat kenmerkend is voor Steel Blue werkschoenen.

Garry Johnson, CEO van Steel Blue, zei: “We vernieuwen ons assortiment voortdurend om meer opties, kleuren en stijlen aan alle vakmensen aan te kunnen bieden. We zijn blij dat ons assortiment verder uitgebreid wordt en Steel Blue-klanten nu nog meer keuze krijgen.”

Werkschoenen

De grijze Slate-schoen bevat de pasvorm en alle technologie van het huidige Southern Cross Zip ontwerp in een modieuze nieuwe kleur die alle vakmensen zal aanspreken. Volgens het bedrijf is de Southern Cross Zip het meest succesvolle model sinds de lancering vanwege zijn uiterlijk, de sterke ritssluiting, maar vooral vanwege het gegarandeerde comfort. Naast zand en zwart is dit model nu verkrijgbaar in de nieuwe Slate-kleur.

Alle Steel Blue werkschoenen, heren- en damesmodellen, worden geleverd met een 30 dagen 100%-comfortgarantie. Steel Blue werkschoenen S3 zijn CE-gecertificeerd en getest volgens de Europese norm EN ISO20345.

Dus: werk jij in de bouw en loop je dagelijks op werkschoenen? Meld je dan nu aan om de Steel Blue werkschoenen te testen. Naast de eeuwige roem en de geteste werkschoenen ontvang je ook de in oktober te lanceren limited gold edition Steel Blue werkschoenen…

www.bouwtotaal.nl/lezerstest-steelblue/

BouwTotaal