Matzwarte sifons

Artikel delen

Zwarte tegels, zwarte wastafels en baden: de kleur die synoniem staat voor elegantie en creativiteit, is ook in de badkamer doorgedrongen. Voor de designafwerking van de badkamer biedt Viega al zwarte Visign bedieningsplaten, douchegoten en badafbouwsets. Daar zijn nu twee matzwarte sifons aan toegevoegd.

Zwarte sifonDe kleur zwart heeft de afgelopen jaren veel terrein gewonnen op het gebied van interieurdesign en badkamerinrichting. Steeds vaker wordt daarbij gekozen voor een matte uitvoering die de badkamer of toilet een luxe en tegelijkertijd ingetogen en elegante uitstraling geeft. Ook de afvoertechniek ontkomt niet aan deze ontwikkeling.

De fraai vormgegeven sifons en de uitgekiende afvoerventielen bewijzen zich als klassieke armaturen met een opvallend design. Dit wordt gecombineerd met een krachtige capaciteit.

Matzwarte beker- en buissifon

Een fraaie aanvulling op het Viega programma afvoeren, sifons en toebehoren voor wastafels en bidets zijn de matzwarte uitvoeringen van de bekersifon, modelnummer 5753 en de buissifon, modelnummer 5611.5. De bekersifon is voorzien van een verstelbuis van 75 mm en een afvoerbuis van 200 mm; de beker heeft een diameter van 50 mm. De buissifon is uitgevoerd met verstelbuis van 120 mm en afvoerbocht van 220 mm.

Viega Nederland BV
www.viega.nl