Combinatie van stucloper en schildersvlies

Artikel delen

PrimaCover Combi is lichtgewicht stucloper en schildersvlies in één. Deze niet-zelfklevende vloerbeschermer bestaat namelijk uit een vloeistofdichte onderlaag en een absorberende toplaag. PrimaCover Combi is speciaal ontwikkeld voor doorgedroogde harde vloeren en daardoor een interessant alternatief voor kartonnen stucloper.

Vloerbeschermer

Gemakkelijk hanteerbaar

Dankzij het lichtgewicht materiaal is de rol gemakkelijk hanteerbaar. In vergelijking tot kartonnen stucloper is daardoor het vervoer en het aanbrengen een stuk eenvoudiger. Eén persoon dekt de hele vloer namelijk gemakkelijk alleen af.

Beschermende eigenschappen

PrimaCover Combi biedt een solide bescherming tegen mechanische beschadigingen en vloeistoffen. Daarvoor zorgen de stevige onderlaag van oplosmiddelbestendige antislip PE-folie en de toplaag van absorberend spinvlies. Vloeistoffen worden in het afdekmateriaal opgenomen en kunnen de vloer niet aantasten. Je werkplek blijft hierdoor veilig antislip. Omdat PrimaCover Combi pluisvrij is, is dit product ook geschikt tijdens schilderwerken. Traditionele stucloper mist het absorberend vermogen en wordt glad als er vloeistoffen op geknoeid worden. Sterker nog; vochtig stucloper kan zelfs gemakkelijk scheuren.

Rol PrimaCover Combi

Dankzij de rechte randen leg je het afdekmateriaal strak langs de wanden. Wil je een groter vloeroppervlak beschermen, dan is 10 centimeter overlap tussen de banen voldoende. Voor een ononderbroken bescherming fixeer je de naden met een geschikte tape. Na gebruik is PrimaCover Combi compact opvouwbaar, waardoor je containerruimte bespaart.

Representatieve uitstraling

Tenslotte nog een laatste voordeel: de representatieve uitstraling. Elke rol PrimaCover Combi is steeds van gelijke breedte, lengte en kleur. Deze effen witte vloerbeschermer ziet er dus onder alle omstandigheden professioneel uit.

Primaverde BV
www.primacover.com