Alles-in-één softwarepakket brengt revolutionaire verandering in prefab bouw

Artikel delen

CAD Serviceburo zet een nieuwe standaard in de productie van prefab elementen met hun geïntegreerde softwarepakket Vertex, dat presentatie, technische uitwerking en CNC-aansturing combineert. Dit maakt Vertex een van de meest productieve tools in zijn klasse.

Constructie prefab elementen

De software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid; een basisopleiding voor het systeem is slechts in twee dagen te voltooien. Vertex biedt naadloze integratie van ontwerp naar CNC-productie, met compatibiliteit met apparatuur van toonaangevende merken zoals BTL, Hundegger, Weinmann, en Randek.

Een opvallende vernieuwing binnen Vertex is de verbeterde interoperabiliteit met andere CAD-pakketten via de nieuwste aanpassingen in het IFC-bestandsformaat. Vertex gaat nog een stap verder door het mogelijk te maken IFC-bestanden terug te converteren naar Vertex-bestanden, waardoor een flexibelere workflow binnen verschillende ontwerp- en bouwprocessen ontstaat.

Constructie prefab elementen

Klanten zetten Vertex in voor een breed scala aan projecten, waaronder gevelelementen met steenstrips, unitbouw, houtskeletbouw, staalskeletbouw, CLT-bouw, bijgebouwen, saunabouw, en chaletbouw.

De laatste ontwikkeling binnen Vertex is de volledige CNC-aansturing van robots voor de productie van houtskeletbouw (hsb) elementen, waarmee Vertex de efficiëntie en precisie in de prefab bouwsector verder verhoogt.

Met een voortdurende focus op innovatie biedt CAD Serviceburo met Vertex oplossingen die niet alleen tijd en kosten besparen, maar ook de nauwkeurigheid en kwaliteit van de bouwprojecten verbeteren.

CAD Serviceburo
cadserviceburo.be