BATIBOUW in Brussel

Artikel delen

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018 vormen alle Paleizen van Brussels Expo opnieuw het decor van BATIBOUW. Alle belangrijkste spelers gespecialiseerd in bouw, renovatie en interieur zijn er aanwezig: zo’n 1.000 exposanten vertegenwoordigen veertien sectoren. Dat maakt van BATIBOUW ook in 2018 weer de grootste en belangrijkste bouwbeurs van België.


‘Beleef Batibouw’ is het eerste thema en meteen ook de rode draad van de beurs. BATIBOUW 2018 is dé verzamelplaats voor alle specialisten in de bouw-, renovatie- en decoratiesector. Bezoekers kunnen er de nieuwste producten en diensten ontdekken met hun vijf zintuigen. Een wandeling door BATIBOUW is een beleving: test de resonantie en de stevigheid van een muur, voel de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan, loop blootvoets over verschillende vloeren en doe inspiratie op voor de ideale woning. Ideeën gezien in magazines of op het internet worden ‘live’ ervaren op de beurs.

Als tweede thema heeft de vakbeurs ‘connectiviteit’, waarvan de mogelijkheden op de beurs kunnen worden ontdekt. Denk aan smart homes en domotica-oplossingen. ‘Project your home’, is het derde thema van de beurs. Ieder project, klein en groot, kan worden gerealiseerd, want BATIBOUW; dat zijn 14 beurzen onder één dak. Elke sector is er vertegenwoordigd, van ruwbouw tot keukens en ventilatie tot koeling. De dakbedekking vernieuwen, nieuwe vloeren kiezen, de keuken renoveren of gewoon een andere brievenbus kiezen: voor elk project is er een antwoord. Ook voor een buitenproject kan de bezoeker opnieuw terecht in de vernieuwde Garden Room. Dankzij de Checklists brengt iedereen elk project tot een goed einde. De Checklists worden vanaf dit jaar opgenomen in de beurscatalogus en zijn dus nóg toegankelijker voor iedereen.

Als laatste schenkt BATIBOUW 2018 extra aandacht aan zorgeloos wonen. Wie vandaag bouwt en/of renoveert, wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning.

Meer informatie: www.batibouw.be