Aan de slag met een accu-machine van Festool?

Artikel delen

BouwTotaal zoekt een professional die aan de slag wil met de PDC 18 Accu-klopboormachine van Festool! Werk jij regelmatig met een klopboormachine en test je graag de nieuwste materialen? Meld je dan aan!

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en gebruik je regelmatig een accu-klopboormachine? Meld je aan en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machine en laat BouwTotaal weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Als tester mag je de machine na afloop houden!

QUADRIVE PDC 18/4 Li accu-klopboormachine
Kracht en snelheid zijn de sleutelwoorden voor het omschrijven van de QUADRIVE. Met metalen aandrijving met 4 versnellingen. Voor extreme kracht en hoge toerentallen. Op die manier is krachtig schroeven met 60 Nm draaimoment in de eerste versnelling wel heel makkelijk. En nauwkeurig boren met 3.800 omw/min in de 4e versnelling wordt zo kinderspel.

Of het nu om hout of metaal gaat, de serie QUADRIVE is synoniem voor uithoudingsvermogen en staat zijn mannetje. De FastFix-aansluiting garandeert daarbij een professionele performance bij het snel en zonder gereedschap omwisselen naar de CENTROTEC-boorkop, snelspanboorkop, haakse kop of dopsleuteladapter. Een weergaloze aandrijving. Voor kracht, snelheid en precisie. In elke situatie.

Meld u aan!
Meld u aan als kandidaat tester door onderstaand formulier in te vullen.

Festool