fbpx

“Ontdek het nieuwe goud”

Artikel delen

Met webercolor premium is de tegelvoeg niet alleen 100% bestand tegen vlekken van koffie, thee en wijn. Dit voegmiddel staat daarnaast garant voor 0% schimmels, bacteriën en algen. “Een baanbrekend voegmiddel dat we door de kwaliteit graag bestempelen als het nieuwe goud. We hopen dat veel tegelzetters het gratis zullen proberen,” aldus Weber-Beamix.

Doordat gebruik gemaakt is van de laatste innovatie technologieën, blijven voegen schoon en fris. Ideaal voor vloeren en wanden in natte ruimten, zoals badkamers, keukens en zwembaden. webercolor premium is voorzien van Protect 3 en Pure Clean technologie en biedt daarmee de beste bescherming tegen schimmels, bacteriën en algen. Er is dus geen schimmel reinigingsmiddel of voegenverf meer nodig om de tegelvoegen schoon en fris te houden. Ook algen op de voegen van buitentegels behoren tot het verleden. Een kindvriendelijk product en ook nog eens 100% vlekvrij!

Webercolor premium benadert de chemische resistentie van een epoxy voeg. Het is echter een cementgebonden voeg en heeft daardoor ook deze verwerkbaarheid. Weber-Beamix laat u via onderstaande website graag gratis kennismaken met het nieuwe voegmiddel.

Weber-Beamix
www.weber-beamix.nl/goud