Beter beschermd met brandwerende rolluiken

Artikel delen

Het is de nachtmerrie van elke ondernemer: brand! Voorkomen is niet altijd mogelijk, maar u kunt er wel voor zorgen dat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Bijvoorbeeld door brandwerende rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek in een brandwand op te nemen.

De rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek bieden een hoge brandweerstand tot wel 120 minuten en zijn zeer doeltreffend voor het brandveilig afsluiten van grote openingen zoals bedrijfshallen. Het vuur verspreidt zich minder snel en u wint kostbare tijd. Wilt u dat een ruimte alleen bij brand wordt afgesloten, dan bieden onze brandwerende rolschermen een effectieve oplossing.

Wessels Rolluikenfabriek is een gecertificeerd Rolluikbeveiligingsbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Omdat iedere klant en elke situatie anders is, levert het bedrijf altijd maatwerk. Ze gaat met de klant in gesprek, denkt mee en geeft u deskundig advies over welk brandwerend rolluik of rolscherm u op basis van de brandrisicoanalyse nodig heeft.

“Onze klanten waarderen de aanpak, service en kwaliteit die Wessels Rolluikenfabriek levert. Dat merken wij aan de langdurige relatie die wij met hen kunnen opbouwen. Veel opdrachtgevers zijn al 15 jaar of langer klant bij ons”, vertelt Arie Kastelein, Directeur. “Ook grote projecten worden aan ons toevertrouwd: zo werken wij momenteel aan een project met 22 brandwerende rolluiken. Bent u op zoek naar een brandwerend rolluik en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze rolluikenspecialist geeft u graag persoonlijk advies,” besluit de heer Kastelein.

Wessels Rolluikenfabriek
www.oprolletjes.nl