Hoe wordt de installatiewereld duurzamer en efficiënter?

Artikel delen

Heel de wereld moet duurzamer, efficiënter en sneller. Ook de installatiewereld. Maar hoe is dat te combineren, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit? Preworxs heeft de oplossing: juíst in de combinatie. Door verschillende technieken en innovaties te combineren en vooraf te fabriceren, biedt het bedrijf maatwerk totaaloplossingen. Wat je vraag ook is, het antwoord is slim voorwerk.

Montage

Modulair bouwen is niet nieuw, de prefab totaalpakketten waarin Preworxs verschillende technieken en innovaties in één oplossing combineren zijn dat wél. Modulebouw kan het bedrijf in bijna ieder installatietype en binnen alle segmenten van de bouw toepassen. Van riolering in de fundering tot complete technische ruimten in de woningbouw, utiliteit of renovatie. Voor zowel bouwondernemingen, prefab bouwers, fabrikanten als installateurs. Er wordt voor al deze klanten seriematige modules, maar ook maatwerk geleverd.

De voordelen van de modules van Preworxs:

  • 80% urenbesparing op de bouwplaats;
  • 90% minder verpakkingsmateriaal op de bouwplaats;
  • 80% minder CO2 uitstoot op de bouwplaats;
  • Hoge kwaliteit door optimale productieomstandigheden;
  • Levering just in time, geen onnodige voorraden;
  • Snelle en flexibele levertijden;
  • Al >1000 installatiesystemen geplaatst.

Eenvoudige stappen naar een slimme oplossing

De installatieconcepten implementeert Preworxs in het BIM model. PlannerDe goedgekeurde onderdelen worden vervolgens geprefabriceerd, getest en klaargemaakt voor de bouwplaats. Het installeren gaat eenvoudig en de totaaloplossing kan doorgevoerd worden in het hele complex. Door jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgedaan in prefabricage van installatieonderdelen is er een efficiënt proces opgezet, waarbij de kans op fouten tot het minimum beperkt wordt.

Preworxs B.V.
www.preworxs.nl
Standnummer 1.D026