BouwBeurs 2019 | Tijd om de krachten te bundelen

Artikel delen

De markt is booming. Dat ervaren we elke dag. Maar ook de dynamiek in de sector verandert. Behalve de praktische problemen van de dag, krijg je ook krijg je steeds meer te maken met een groot aantal maatschappelijke vraagstukken.

Complexe ontwikkelingen

Zo heb je te maken met een tekort aan vakmensen waardoor je niet weet of je op tijd kunt opleveren. Aan de andere kant krijg je steeds vaker te maken met complexe ontwikkelingen zoals duurzaam of circulair bouwen, transformatie van gebouwen en digitalisering van het bouwproces. Vraagstukken die je alleen samen kunt oplossen.

BouwBeurs draait in 2019 helemaal rond deze ontwikkelingen. Thema’s als energietransitie, renovatie/transformatie, gezonde gebouwen en personeel en veiligheid krijgen een eigen podium. Dat kan op verschillende manieren, maar overal gaat het om zelf zien, doen en ervaren.

Ook exposanten bundelen de krachten

Meer dan ooit presenteren producenten samen de nieuwste ontwikkelingen. Zo is er het interactieve Tegelplein. In een eigen stand tonen zij afzonderlijk hun assortiment. Terwijl zij samen op het plein nieuwe technieken tonen, onafhankelijk informatie geven en een wedstrijd tegelsnijden organiseren.

De branche Hang & Sluitwerk heeft opnieuw een gezamenlijk paviljoen in hal 7. Het Houtpaviljoen kent al weer zijn 3e editie en helemaal nieuw is het Glasplein. Op dit netwerkplein staan diverse partijen die productpresentaties en workshops geven.

BouwBeurs, daar bouw je beter van

Reserveer één dag en kom in de week van 4 – 8 februari naar Utrecht. Lezers van BouwTotaal kunnen hier direct hun gratis toegangskaart aanvragen.

Regel hier je gratis kaartje