Live uitzendingen in BouwBeurs Nieuwscafé

Artikel delen

Is nu nog iedereen binnen je bedrijf volop aan het werk bij een grote renovatie. Volgende week start al weer een nieuwbouwproject. En dan heb je ook nog doorlopend een tekort aan vaklui. De markt is booming. Maar, je vraagt je af hoe jij je bedrijf klaar maakt voor de toekomst.

Primeur! BouwBeurs Nieuwscafé

Kom langs bij het BouwBeurs Nieuwscafé. Want dit is van 4 – 8 februari het informatieve middelpunt. Op deze plek interviewt Frans Reichardt kopstukken, fabrikanten en ondernemers uit de bouwbranche. Dit gebeurt allemaal live, op de beursvloer. Dus ook jij kunt hierbij zijn!

Ronde tafelgesprekken

Frans is gespreksleider tijdens de dagelijkse ronde tafelgesprekken. Hij houdt interviews met vakgenoten en (panel)discussies onder branchegenoten. Natuurlijk draait alles rond actuele onderwerpen die nauw aansluiten op actuele thema’s.
» Lees meer

Steeds meer beursnieuws

Als je kijkt op de voorlopige deelnemerslijst dan zie je dat de beursvloer praktisch volstaat. En inmiddels komt er steeds meer nieuws los. Kijk maar op de nieuwspagina. En hou deze in de gaten, want er komen steeds nieuwe berichten bij.
» Lees meer

Interessante beursacties

Sommige exposanten pakken groots uit. Op hun stand hebben ze leuke en soms zeer lucratieve beursacties. Bij de ene maak je kans op een vette prijs, bij een ander ontvang je speciale beurskorting.
» Lees meer

BouwBeurs, daar bouw je beter van

Reserveer één dag en kom in de week van 4 – 8 februari naar Utrecht. Lezers van BouwTotaal kunnen hier direct hun gratis toegangskaart aanvragen.