Beschermd van hoofd tot teen!

Artikel delen

Tijdens de Bouwbeurs te Utrecht lanceert Delta Plus haar specifieke PBM-brochure voor de bouwsector. Een handig overzicht met zowel inzage in de PBM wetgeving, alsook op basis van de bouwklus zelf. Een waaier aan secuur geselecteerde PBM oplossingen geschikt voor de weergegeven werksituatie.

FolderDe bouwsector is één van de meest risicovolle omgevingen. Uitgaande van alle mogelijke risico’s binnen de bouwsector stelt Delta Plus tijdens de Bouwbeurs haar gloednieuwe 40 pagina’s tellende PBM-brochure voor. Binnen dit zinvol werkinstrument wordt te allen tijde de gebruiker centraal geplaatst. Verder onderscheid de brochure zich door een overzichtelijke opbouw, meer specifiek de opdeling in ‘Ruwbouw’ & ‘Afwerking’, de toelichting betreffende de van kracht zijnde Europese normeringen en bovenal de attractieve foto’s met duidelijke productomschrijving alsook een opsomming van overige mogelijke PBM- oplossingen.

Gratis exemplaar

Graag een gratis exemplaar ontvangen? Delta Plus verwelkomt u op haar stand, Naast haar specifieke PBM-brochure stelt het bedrijf er eveneens tal van innovaties op het vlak van lichaams-, hoofd-, hand-, voet- en valbescherming voor.

Over Delta Plus

Delta plus, opgericht in 1977, is een ontwikkelaar en producent van PBM’s. Het bedrijf heeft als missie om zowel mannen als vrouwen te beschermen op het werk. Hiertoe heeft het een breed innovatief aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen ontwikkeld. Door de jarenlange expertise, grondige marktanalyses en permanente investeringen in o.a. de R&D afdeling blijft het continu innoveren. Zodoende ontwikkelen ze jaar na jaar nieuwe PBM’s ten dienste van de eindgebruiker. Daardoor bestaat hun aanbod vandaag enerzijds uit hoofd-, hand-, lichaams-, voet- & valbescherming en anderzijds uit gecertificeerde gebruiksvriendelijk valbeveiligingssystemen. Zo bescherm het bedrijf zowel mannen als vrouwen op het werk. En dit van hoofd tot teen!

Delta Plus Benelux
www.deltaplus.eu
Stand 12.A074