Expert in ondervloeren

Artikel delen

Unifloor is specialist in ontwikkeling en productie van contactgeluid reducerende en egaliserende ondervloeren en ondervloersystemen. Het bedrijf helpt u bij het vinden van de juiste ondervloer voor uw situatie. Of u nu PVC, linoleum, hout, kurk, laminaat, tapijt, vloerverwarming of vloerkoeling wilt; Unifloor heeft een geschikte ondervloer.

Unifloor presenteert op BouwBeurs 2019 verschillende vloeroplossingen waaronder de REDU-PANEL. De REDU-PANEL is een egaliserend en contactgeluid reducerend vloerpaneel geschikt voor houten draagvloeren.

Met een opbouwhoogte van slechts 25 mm is REDU-PANEL een ideale ondervloer voor de renovatie van houten draagvloeren. De platen sluiten vlak op elkaar aan dankzij de conische veer- en groefverbinding en vormen een vlakke en stabiele ondergrond.

REDU-PANEL heeft een afmeting van 240 x 60 cm en is eenvoudig en snel te leggen. De panelen worden aan elkaar verbonden door de veer- en groefverbinding te verlijmen.
De ondervloer bestaat uit 18 mm spaanplaat met daaronder verlijmd een 7 mm zachtboard plaat welke uitstekende egaliserende eigenschappen heeft. De vloer behaalt een contactgeluidreductie op een kale houten draagvloer van 7 dB ΔLn,A. De vloer wordt droog verwerkt, zonder schroeven en is direct beloopbaar.

Unifloor
www.unifloor.nl

Bezoek Unifloor op BouwBeurs 2019, hal 7, stand A090