Tijd voor een actuele planning

Artikel delen

Met KYP Project heb je nooit meer een oude versie van de planning op zak. In deze online communicatietool koppel je alle betrokken partijen aan hun taken. Zo is iedereen altijd en overal op de hoogte van de actuele planning. Of dit achter de computer op kantoor is of in de kraanmachine via de KYP app. Op deze manier zorgen we samen voor minder miscommunicatie en faalkosten en maken we de bouw steeds een stukje beter!

Vergeleken met andere planprogramma’s bespaart KYP Project je gemiddeld 5 uur op een basisplanning. Ook laten gebruikers weten gemiddeld 3 uur per week te besparen aan belletjes over de planning. “KYP Project is helder en duidelijk voor iedereen. Alle partijen zijn beter op de hoogte van de huidige stand van de planning. Hierdoor komt er bij de dagstart ook meer input van de partijen en is er bijna geen miscommunicatie meer omdat alle partijen ten alle tijden in de online planning kunnen kijken,” vertelt Mario Dekkers van Heijmans.

KYP Project versterkt de samenwerking tussen jou en jouw partijen, door inzicht te geven in het verloop van het project. Maar ook door samenwerkingen aan te bieden op het gebied van kwaliteit en logistiek. Zo is het mogelijk om kwaliteitscontrole momenten in te plannen met Woningborg en bestel je gemakkelijk bouwmaterialen bij Raab Karcher en Polvo vanuit de KYP planning. Nieuwsgierig hoe je in 7 stappen KYP Project doorvoert in de hele organisatie? Ontmoet KYP Project op de Bouwbeurs in het KYP-Café.

KYP
www.kyp.nl

Bezoek KYP op Bouwbeurs 2019, hal 08, Stand F072