In de spotlight

Producten
Artikel delen

Op zoek naar bouwtalent? Ontdek deze nieuwe ontwikkelingen

Een veelgestelde vraag: Hoe houd je je personeelsplanning gevuld tijdens een krappe arbeidsmarkt? De bouwsector kampt met een flink tekort aan personeel dat naar verwachting alleen maar gaat toenemen. Dat komt door de krappe arbeidsmarkt, maar ook omdat de behoeften van de werker veranderen. Er is namelijk een nieuwe generatie werkers die hun opdrachten via online werkplatforms vinden.

Lees meer over de ontwikkeling die het werven van passend bouwtalent makkelijker en sneller maakt.

De kans is groot dat je naast je vaste club aan mensen al een flexibele schil inzet om gaten in de bezetting op te vullen, grote projectdeadlines op te vangen of specifieke expertise binnen te halen.

De krapte op de arbeidsmarkt, de veranderende behoefte van de werker in combinatie met technologische ontwikkelingen heeft geleid tot nieuwe wervingsmogelijkheden, zoals online platforms voor flexwerk.
De nieuwe generatie werkenden, inmiddels zo’n 500.000 mensen, is constant online en vindt werk het liefst via een app op hun smartphone. Zo melden ze zich op freelancebasis via diverse online werkplatforms aan.

Vind flexibele zzp’ers via Temper

Door gebruik te maken van online werkplatforms zoals Temper kom je in contact met deze nieuwe generatie werkers. Hier melden ze zich aan, reageren ze op klussen en worden ze beoordeeld op hun prestaties. Door een grote pool aan beschikbare zzp’ers vind je als opdrachtgever snel en gemakkelijk de mensen die je nodig hebt.

Als opdrachtgever kies je zelf welk profiel het beste bij jou past. Bevalt de samenwerking? Dan kan je de zzp’er uitnodigen voor jouw favorietenpool. Dit werkt dus anders dan bij een uitzendbureau, waarbij je niet bent betrokken bij het selectieproces en je ook geen digitale overeenkomst aangaat met de werker zelf.

Temper website voorbeeld

Als er één sector is waar vaardigheden essentieel zijn voor het afleveren van goed werk, dan is dat de bouw. Of het nu gaat om het bezit van een VCA certificaat of het hebben van minimaal 3 jaar werkervaring, de juiste zzp’ers vind je op een platform waar ze goed worden behandeld.

Via Temper zijn alle zzp’ers automatisch verzekerd voor aansprakelijkheid, ongevallen en arbeidsongeschiktheid. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat iedereen die bij je aan de slag gaat goed verzekerd is.

Ben je benieuwd hoe jij het Temper-platform kan inzetten? Lees hier meer en meld je direct aan. Het aanmaken van een account is gratis. Je betaalt enkel per gewerkt uur, meer niet.

temper logoTemper
https://go.temper.works/voor-bedrijven/bouw

BouwTotaal