Fermacell Powerpanel H2O – Eén plaat voor binnen- en buitentoepassingen

Artikel delen

De Fermacell Powerpanel H2O zorgt voor een eenvoudige en duurzame afwerking van vloeren, plafonds, binnen- en buitenmuren. Deze afbouwplaat beschermt constructies die vaak aan vocht zijn blootgesteld tegen water, wind, vocht en schimmel.

Dankzij zijn 100% water- en vochtbestendigheid is Powerpanel H2O geschikt voor de afwerking van natte ruimtes zowel in residentiële als in commerciële omgevingen. Denk maar aan badkamers, douches, sauna’s, wasruimtes, zuivelfabrieken, grootkeukens, brouwerijen, wellness centra, etc. Dankzij de mogelijkheid om de platen in te snijden is Powerpanel H2O ook geschikt voor ronde oppervlaktes en gebogen muren die vaak terug te vinden zijn in moderne badkamer designs.

Naast de vele binnentoepassingen is het plaatmateriaal ook uiterst geschikt voor buitentoepassingen. De tijd van een oud of verweerd onderaanzicht van een balkon of een terras is voorbij. Met de water- en weerbestendige fermacell Powerpanel H2O zijn deze constructies nu op eenvoudige wijze te voorzien van nieuwe fronten en zo duurzaam te beschermen tegen weersinvloeden. De platen worden snel en eenvoudig bevestigd op de bestaande constructie. Voor de afwerking van de fermacell Powerpanel H2O panelen zijn er talloze mogelijkheden: overschilderen, plamuren, bepleisteren of betegelen. Het resultaat is een esthetisch aantrekkelijke wand zonder onderbreking van voegen.

Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. De producten van fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar.

Voor meer informatie: www.fermacell.nl.

Voor specifiek meer informatie wat betreft Fermacell Brandwerende systemen, download hier het nieuwe Brandboek: www.fermacell.nl/brandboek.Fermacell is onderdeel van de James Hardie Europe Group en verkoopt ook gevel vezelcement producten. Voor meer informatie: www.jameshardie.nl.