Vakbeurs voor koplopers in Renovatie

Artikel delen

Renovatie is een vakbeurs voor iedereen die zakelijk betrokkenen is bij renovatie. Het is hét platform voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Renovatie richt zich hen die te maken hebben met renovatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun – veelal direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts hun publiek bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de sector.

De beurs is de meest up-to-date en complete vakbeurs op dat gebied. Informatie en inspiratie staan er centraal: de beurs brengt een breed aanbod van innovaties, oplossingen en best practices op de beursvloer en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Renovatie vindt plaats gelijktijdig met Monument, de beurs voor professionals in onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van Nederlands monumentaal vastgoed en eigenaren daarvan. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang.

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, woningbouwcorporatie, VvE of overheid?

Dan mag u RENOVATIE niet missen!

Renovatie vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis voorregistratie is mogelijk tot en met maandag 13 mei en verloopt via haar registratiemodule.