Omnicol is zeker van haar stuc

Artikel delen

Met de introductie van W100 R omnimix en de light-versie daarvan, W100 R LIGHT omnimix voegt Omnicol twee kwaliteitsvolle producten toe aan haar wandegalisatiemortels.

W100 R is een snelverhardende wandegalisatiemortel voor het egaliseren en repareren van grotere oneffenheden. De lichtgewicht versie daarvan is W100 R LIGHT. Beide stucmortels zijn multi-inzetbare, snelverhardende wandegalisatiemortels, waarbij betegelen al na 3 tot 4 uur mogelijk is. Zowel de W100 R als de W100 R LIGHT zijn ook bij grote laagdiktes in één laag aan te brengen.

Beide producten dragen het ‘Less dust’-label én zijn machinaal verwerkbaar. W100 R omnimix en W100 R LIGHT omnimix zijn respectievelijk in een 20 kg- en 12,5 kg-verpakking verkrijgbaar.
“De nieuwe stucmortels zijn samen met de verwerker ontwikkeld. Op deze manier introduceren we weer twee producten die aan de wensen van ons klant, de vakman, voldoen. Zo zijn wij zeker van onze stuc!”

Omnicol
www.omnicol.nl