Robuuste stofzuigers speciaal ontworpen voor de bouw

Artikel delen

De zeer robuuste, maar slanke opbouw van alle Comzu (bouw)stofzuigers van Verhagen Leiden zijn ontworpen met de toepassingen op én in de bouw als uitgangspunt. Vandaar dat deze stofzuigers onder andere zijn voorzien van grote (kruiwagen) wielen, extra dikke beschermbeugels, de hijsbeugel en de directe opvang in de puinzakken. Deze robuustheid garandeert dan ook een zeer lange levensduur.

 

De Comzu bouwstofzuigers zijn leverbaar met M-filters en H(HEPA) veiligheidsfilters voor het opzuigen van onder andere kwartsstof, hardhoutstof, asbest, gips en cementstoffen. Het primaire teflonfilter zorgt ervoor dat werknemers jarenlang veilig hun werk kunnen doen, zelfs onder de zwaarste stofomstandigheden.

Om de effectiviteit van een stofzuiger te bepalen en om de kwaliteit van verschillende stofzuigers met elkaar te kunnen vergelijken heeft TNO een standaardtest ontwikkeld. De Comzu stofzuigers hebben het hoogst haalbare label A gekregen. Dit betekent dat er met de Comzu stofzuiger een volle werkdag van 8 uur gewerkt kan worden zonder dat de blootstelling aan een schadelijke stof – gemeten in de ademzone van de werknemer – wordt overschreden.

Verhagen Leiden is zich al decennialang bewust van de noodzaak werknemers zo weinig mogelijk bloot te stellen aan fijnstof. Verhagen Leiden legt zich compleet toe op het zelf ontwikkelen en bouwen van stofzuigers die stofvrij werken mogelijk maken.

De Comzu bouwstofzuiger van Verhagen bewijst dagelijks zijn waarde bij tal van bedrijven zoals: Visser en Smit, BAM, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Heijmans, Pegasus, Volker Wessels, Wijnen en TBI.

Verhagen Leiden B.V.
www.verhagenleiden.nl