Ultramodern diepzwart zonnepanelendak op nieuwbouwwoning

Artikel delen

In Doornenburg wordt een duurzaam nieuwbouwproject gerealiseerd met een innovatief diepzwart zonnepanelendak bij aardbeienkweker de Beijer. Hier zijn 107 Loci-zonnepanelen met oog voor esthetiek op een unieke wijze geïntegreerd, waardoor het dak – ondanks vele hoeken, punten en uitsparingen aan weerszijde – symmetrisch is en een volledige strakke uniforme uitstraling heeft.

Het aardbeiensap zit Arno de Beijer van Kwekerij de Beijer in het bloed. Het huidige bedrijf werd in 1983 opgericht door familie de Beijer en in 2000 nam hij het bedrijf over. Sinds de overname is er veel geïnvesteerd en is de capaciteit van het bedrijf verdubbeld. Ook op het gebied van duurzaamheid is er met de investering in het Loci-zonnepanelendak veel vernieuwd.

Na een uitgebreid en doelgericht onderzoek via internet en diverse locatiebezoeken heeft Arno de Beijer de keuze gemaakt voor het Loci geïntegreerde zonnepanelendak (Low Cost Integrated Roofsystem). Hij koos hiervoor vanwege de beste economisch verwachte levensduur, esthetische waarde, het pro-actieve contact, degelijke onderbouwing, garantie en betrouwbare gepassioneerde indruk van Rene Borro, directeur van zonnepanelen groothandel Rebor BV die het systeem heeft geleverd. “We wilden een volledig glazen voor- en achterkant op onze woning van circa 350 m2 en zijn onze zoektocht gestart vanuit esthetiek”, legt Arno de Beijer uit. “Met oog voor detail (denk aan kleine dikte verschillen en identieke dummy panelen) is de keuze gevallen op het Loci geïntegreerde zonnepanelendak, omdat dit het strakste resultaat geeft. Veel afbouwwerkzaamheden doen we in eigen beheer en letten goed op de kosten voor een gunstig resultaat.”

Rebor BV
https://www.loci-zonnepanelendak.nl/nl/