Veel meer dan een ultralichte bedrijfswageninrichting

Artikel delen

Veel meer dan alleen een ultra-lichtgewicht bedrijfswageninrichting: dat kenmerkt de nieuw ontwikkelde Bott Vario3. Deze innovatieve bedrijfswageninrichting biedt vakmensen en servicetechnici perfecte opties voor het opbergen van materialen en gereedschappen. Bott heeft ook nieuw ontwikkelde praktische elementen geïntegreerd voor een snelle en gemakkelijke ladingbeveiliging.

Het lage gewicht van Bott Vario3 bespaart veel brandstof. Met de nieuwe constructiemethode zijn de ontwikkelaars van Bott erin geslaagd om de aluminium bestelwageninrichting gemiddeld 15% lichter te maken dan de vorige generatie.
Om de nieuwe bedrijfswageninrichting stabiel en veilig in te bouwen heeft Bott speciale en innovatieve aluminium profielen ontwikkeld. Deze uitvoerig gefabriceerde profielen hebben een positieve invloed op het gedrag van de inrichting bij een aanrijding van achteren: ze buigen mee, zonder hun vorm te verliezen en zijn bestand tegen sterke schokken. Bott zorgt daarom voor optimale bestuurder en passagiersveiligheid ondanks het lage gewicht van de inrichting.

De nieuwe afmetingen van het Bott Vario3 systeem voor bedrijfswageninrichtingen, bieden nog meer variabiliteit als het gaat om het opbergen van gereedschappen. Nieuw is het volledig compatibele Systainer koffersysteem, ontwikkeld door Bott in samenwerking met zijn partners Festool en TANOS. Met de Systainer kunnen alle machines, gereedschappen en materialen perfect worden geïntegreerd in de Bott Vario3 inrichtingen voor bedrijfsbussen.

De nieuw ontwikkelde sorteerkoffer voor kleine onderdelen van de Systainer productfamilie heeft een transparante deksel. Het kan worden uitgerust met de verschillende boxen voor kleine onderdelen van Bott en is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes. In beide gevallen, zowel de Systainer als de sorteerkoffer, zijn er geïntegreerde ladegeleiders.

Bott Nederland
www.bott.nl