Compacte schaarhoogwerker op verdiepingsvloeren

Artikel delen

Ladders en steigers worden tegenwoordig veelal vervangen door hoogwerkers. Tot voor kort was dit nog niet mogelijk voor werkzaamheden in kleine ruimtes op hoogte. De schaarhoogwerkers van LGMG bieden de oplossing voor dit probleem! Deze compacte krachtpatsers maken het mogelijk veilig, efficiënt en geluidsarm werkzaamheden uit te voeren, waardoor veel tijd en geld wordt bespaard tijdens onderhouds- en installatiewerkzaamheden op verdiepingsvloeren van bijvoorbeeld ziekenhuizen, galerijen van flatgebouwen, parkeergarages en winkelpanden.

Door de compacte afmeting is de hoogwerker te vervoeren in (bijna) elke lift, mede door het lage eigen gewicht! De LGMG schaarhoogwerker SS0407E is leverbaar met een eigen gewicht van slechts 880 KG en een werkhoogte van maar liefst 5,6 meter. De hoogwerker is uniek, doordat deze voor zowel binnen- als buitengebruik ingezet kan worden. De volledig elektrisch aangedreven schaarhoogwerker is hierdoor multifunctioneel inzetbaar!

LGMG beschikt over een complete range schaarhoogwerkers, waarvan 3 varianten geschikt voor het werken op verdiepingsvloeren met een maximale werkhoogte van 7,5 meter. De hoogwerkers worden geleverd via een professioneel dealernetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en service!

Totaallift BV, leverancier van onder andere LGMG schaarhoogwerkers, biedt een volledig pakket aan diensten rondom de aanschaf van een hoogwerker: van onderdelenlevering tot keuring van uw machines en training van uw medewerkers. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijf!

Totaallift BV
www.totaallift.nl