Ladders

Artikel delen

Solide is een Belgische KMO die als een van de eerste aluminium ladders produceerden in de fabriek te Langdorp, Aarschot. In deze fabriek hebben wij, naast een automatische lijn voor het persen van onderdelen, ook lasrobots en een in house coating lijn (behandeling van onze producten met een polyester coating).

We zijn marktleider in de verkoop van ladders en trappen aan de professionele gebruiker in België en hebben eveneens een netwerk van verdelers in Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Ook hebben wij importeurs in een aantal andere Europese landen en in het Midden Oosten.

Betrouwbaarheid ten top:

  • Solide ontwikkelt hoogwaardige en 100% betrouwbare klimmaterialen in aluminium voor de professionele gebruiker die in veilige en comfortabele omstandigheden wil werken.
  • Solide ontwikkelt zijn producten rekening houdende met de eisen en verwachtingen van deze eindgebruikers (dakwerkers, elektriciens, schilders en andere vakmensen)
  • Dankzij een geautomatiseerde maar toch flexibele fabriek kunnen wij onze producten op een efficiënte manier produceren.
  • Solide verkoopt exclusief via een netwerk van professionele verdelers.
  • Dankzij onze ruime stock, korte levertermijnen en grondige marktkennis kunnen wij onze klanten de juiste ondersteuning geven.

SOLIDE – Senatorlaan 12 – B-3201 Langdorp – Belgium – www.solide.com