Nieuwe waterafstotende mortel maakt elk dakconcept mogelijk

Artikel delen

Steeds meer opdrachtgevers willen hun anders ongebruikte vierkante meters dakbedekking omzetten in een uitdagend dakconcept. Toch loopt een groot deel van die plannen al in de ontwerpfase vast op de technische uitvoering. Het grootste probleem is de kans op vochtdoorslag versus de garanties die de opdrachtgever vraagt.

De Wylick IsomixPlus waterafstotende mortel is hierop het antwoord en maakt het onmogelijke wel mogelijk. IsomixPlus gaat effectief de doorslag van vocht op daken tegen. De mortel is speciaal ontwikkeld voor de grotere uitdagingen op daken zoals het creëren van een probleemloos leef-, tuin-, parkeer- of zonnedak op woningen, utiliteits- of kantoorgebouwen.

IsomixPlus is geheel in eigen beheer ontwikkeld door Van Wylick Isolerende Mortels die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met het drukvast isoleren onder afschot van daken. Niet voor niets ligt er op de helft van alle hoogbouw in Nederland een Van Wylick product als isolerende tussenlaag tussen het dak en de waterdichte afwerking.

Laurens van Wylick, directeur van Van Wylick Isolerende en drukvaste mortels vertelt het volgende over IsomixPlus: “Wij hebben IsomixPlus is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruikte dakconcepten. IsomixPlus is een isolerende C-eps betonsoort maar dan met goede waterafstotende eigenschappen. Overtuig u zelf en vraag onze gratis IsomixPlus monsterdoos aan!”

Momenteel bouwt Van Wylick een compleet nieuwe fabriek. “Vanaf begin volgend jaar kunnen wij onze Isomixers nog efficiënter beladen met de juiste mix om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn,” aldus Van Wylick. “En we komen dit jaar met nóg twee nieuwe producten. Allereerst Isomix Daksysteem. Dat is een isolerende drukvaste mortel met elk gewenst afschot waarmee we een belangrijke partner zijn voor dakdekkers. En ook Isomix Vloersysteem waarmee we bouwers helpen om in één bewerking, vloeren te egaliseren, te isoleren en drukvast op te leveren.”

Van Wylick Isolerende Mortels
www.van-wylick.nl