Tijd en geld besparend gevelisolatiesysteem

Artikel delen

Halveer uw houtgebruik en uw verwerkingstijd met het gevelisolatiesysteem SlimFort van IsoBouw. Het innovatieve systeem biedt een tot 50% snellere montagetijd, een tot 75% besparing op hout , een tot 30% dunnere gevelopbouw, de minste koudebruggen en de laagste systeemprijs.

SlimFort is een innovatief gevelisolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. Met de isolatieplaten kan de gehele gevelconstructie in slechts 3 simpele verwerkingsstappen gerealiseerd worden: SlimFort-platen vastschroeven, stelwerk plaatsen en gevelbekleding monteren.

Het meest kenmerkende aan SlimFort zijn de vier geïntegreerde metalen beugels. Dankzij deze beugels kan het systeem eenvoudig en snel gemonteerd worden en ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag zonder koudebruggen.

Handige rekentool

Om uw werk verder te verlichten, heeft IsoBouw een rekentool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig overzichtelijke materialenlijsten kunt samenstellen bij de toepassing van het SlimFort gevelisolatiesysteem. Deze lijst is geheel afgestemd op uw projectspecifieke uitgangspunten, zoals bijvoorbeeld de gewenste Rc-waarde, het gewicht van de gevelbekleding, gebouwhoogte etc. U vindt de tool op de site van IsoBouw ‘slimfort-tool.isobouw.nl’.