Samenwerking Hendriks groep en Hakron groep

Artikel delen

De Hendriks groep en de Hakron groep hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De samenwerking betreft zowel de levering als inkoop van hoogwaardige producten voor (prefab) beton- en woningbouw.

Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep, links op de foto) en Christian van ’t Slot (algemeen directeur Hakron groep, rechts op de foto).

Met deze overeenkomst spreken beide partijen de wens en het vertrouwen uit om de reeds jarenlang goede betrekkingen nog verder te intensiveren en te optimaliseren. De strategische samenwerking is officieel bekrachtigd door Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep, links op de foto) en Christian van ’t Slot (algemeen directeur Hakron groep, rechts op de foto).

Meer informatie Hendriks www.hendriks-groep.nl
Meer informatie Hakron www.hakron.eu