Totaaloplossing met lucht/water warmtepomp

Artikel delen

De nieuwe Loria lucht/water warmtepomp range van Atlantic is exclusief bij Thercon beschikbaar. De Loria is goed om in te zetten voor de beste EPC prestaties, mede dankzij de hoge energieklasse.

Het product biedt niet alleen een mooi rendement voor sanitair warm water, maar garandeert bovenal een comfortabele totaaloplossing om de woning duurzaam te verwarmen en koelen. Het systeem is geschikt voor:
• Totaaloplossing
• Vloerverwarming
• (Laag-temperatuur) Convectoren
• Sanitair warm water
• Koeling (watercircuit)
• Projectmatige woningbouw
Tevens is de Lorio te verkrijgen in een DUO-uitvoering met een geïntegreerd opslagvat van 190 liter. Hiermee heeft men een complete en energiezuinige totaaloplossing voor centrale verwarming met laag-temperatuurafgifte (max. 50°C) en sanitair warm water

Informatie: fujitsuclimate.nl