Efficiënt werken met eenvoudige software

Artikel delen

Van calculatie tot projectbewaking, en van facturatie tot gehele boekhouding: de Easysis-programma’s van Softstar zijn geschikt voor zowel de zzp’er als voor schildersbedrijven met personeel.

De Easysis-programma’s van Softstar worden al sinds 1983 in nauwe samenwerking met de gebruikers ontwikkeld. Het is mogelijk om elk pakket afzonderlijk of gecombineerd te gebruiken. De programma’s werken volledig onder het Windows besturingssysteem. Dit kan op de laptop, pc, Mac, server, tablet, smartphone of in de cloud. Om bedrijven kennis te laten maken met deze programma’s en de software geeft Softstar onder andere online demonstraties. En dat is heel handig in deze tijd waarin we – indien het kan – zoveel vanuit huis moeten werken.
De huidige klanten reageren al positief op de software, zoals Peter van Fulpen van HPR Schilders uit Leuth: “Met de programma’s van Softstar werk ik makkelijk, snel en bespaar ik tijd. Hierdoor kan ik meer schilderwerk aannemen!”
”De software van Softstar is gebruiksvriendelijk en heel uitgebreid. Het maken van offertes en facturen gaat hierdoor een stuk eenvoudiger en vooral ook sneller”, zegt Michael Retzema van Retzema Schilderwerken uit Leiden. Cor Rutten ven Schilderwerken Gebr. Rutten uit Nijmegen gebruikt al 25 jaar hetzelfde calculatiepakket. “Sinds 1991 gebruiken we de software van Softstar, waarin de hele bedrijfsadministratie wordt gedaan. Hierin staan alle klanten met wie we tot dusverre van doen hebben gehad. Ik kan daardoor altijd snel en klantgericht werken.”

Softstar B.V.
www.softstar.nl