Voegmiddel in elke gewenste kleur

Artikel delen

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een voegmiddel dat deze tegellijmproducent in elke gewenste tint kan inkleuren. Dit biedt creativiteit zonder grenzen, met keuze uit honderden kleuren en kleurcombinaties. Om het effect te verhogen kan de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor in precies dezelfde kleur worden geleverd. Aanvullend biedt PCI nog glanzende metallic chips om in te strooien.

Uniek is ook de digitale kleurenscanner met bijbehorende app, waarmee de kleur van een tegel of een gekleurd detail in een tegel precies wordt bepaald. De scanner toont daarna een serie kleurvoorstellen voor de voegen.

Het epoxyvoegmiddel biedt de voordelen van epoxy: het is slijtvast, waterafstotend en chemisch resistent. Maar bij de verwerking komen de eigenschappen van een cementhoudend voegmiddel naar voren: PCI Durapox Premium Multicolor wordt eenvoudig, zonder krachtsinspanning aangebracht. Speciaal epoxygereedschap is niet nodig.

Wassen is ook eenvoudig Een epoxysluier blijft niet achter. Daarvoor dient de bijbehorende washulp PCI Durapox Finish. Dit middel is verkrijgbaar in een sproeiflesje van 500 ml om kleine tegeloppervlakken voor de laatste wasgang te bespuiten. Voor grote oppervlakken levert PCI het als poeder in een emmertje van 750 gram om aan het laatste waswater toe te voegen.

PCI Durapox Premium Multicolor is beschikbaar in emmertjes van 2 kg. Siliconenkit PCI Silcofug Multicolor zit in kokers van 310 ml. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Zij zijn geschikt voor alle tegelwerk: in keuken, toilet, badkamer, zwembad of wellnesscenter.

Informatie: www.pci-multicolor.nl