Ontdek het nieuwe goud

Artikel delen

Vlekken, schimmels, bacteriën of algen op de voegen zijn verleden tijd. De voegen blijven schoon en fris met het nieuwe tegelvoegmiddel, webercolor premium. Ideaal voor vloeren en wanden in natte ruimten, zoals badkamers, keukens en zwembaden.

Voegmiddel voor tegelwerk, webercolor premium

webercolor premium is voorzien van Protect 3 en Pure Clean technologie. Protect 3 biedt de beste bescherming tegen schimmels, bacteriën en algen. Dus geen schimmelreinigingsmiddel, voegenverf, voegenfris of voegenstift om de tegelvoegen schoon en fris te houden. Ook algen en ander storende uitslag op de voegen van buitentegels behoren hierdoor tot het verleden. Dankzij de Pure Clean technologie zijn vlekken makkelijk verwijderbaar. Een kindvriendelijk product en ook nog eens vlekvrij!

webercolor premium is verkrijgbaar in 23 kleuren en is kleurvast. Zwart is een moeilijke kleur, vaak is het eindresultaat donkergrijs. Met webercolor premium is zwart echt zwart en wit echt wit. webercolor premium benadert de chemische resistentie van een epoxy voeg. Het is echter een cementgebonden voeg en heeft daardoor ook deze verwerkbaarheid. Het product is geschikt voor voegbreedtes van 1 tot 15 mm.

Wilt u meer weten over webercolor premium? Klik hier voor meer informatie of neemt contact met ons op via (040) 259 79 00.