Nieuw voegmiddel in elke kleur

Artikel delen

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een voegmiddel dat deze tegellijmproducent in elke gewenste tint kan inkleuren. Dit biedt perspectieven voor creativiteit zonder grenzen, met keuze uit honderden kleuren en kleurcombinaties. Om het effect te verhogen kan de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor in precies dezelfde kleur worden geleverd.

 

Handig is de digitale kleurenscanner met bijbehorende app, waarmee de kleur van een tegel of een gekleurd detail in een tegel precies wordt bepaald. De scanner toont daarna een serie kleurvoorstellen voor de voegen.
Het epoxyvoegmiddel biedt de voordelen van epoxy: het is slijtvast, waterafstotend en chemisch resistent. Maar bij de verwerking komen de eigenschappen van een cementhoudend voegmiddel naar voren: PCI Durapox Premium Multicolor wordt eenvoudig, zonder krachtsinspanning aangebracht. Speciaal epoxygereedschap is niet nodig.

De tegelzetter profiteert niet alleen van de combinatie van epoxy- en cementgebaseerde voordelen. Het voegmiddel laat zich eenvoudig wassen. De bijbehorende washulp PCI Durapox Finish helpt op simpele wijze te vermijden dat een epoxysluier achterblijft. Dit middel is verkrijgbaar in een sproeiflesje van 500 ml om kleine tegeloppervlakken voor de laatste wasgang te bespuiten. Voor grote oppervlakken levert PCI poeder in een emmertje van 750 gram om aan het laatste waswater toe te voegen.

Het voegmiddel is beschikbaar in emmertjes van 2 kg. Handig voor kleine oppervlakken of om meer kleuren in een ruimte te combineren. Siliconenkit zit in kokers van 310 ml. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Zij zijn geschikt voor alle tegelwerk, in keuken, toilet, badkamer, zwembad of wellnessresort.

PCI
PCI-afbouw.nl/multicolor.