Zonwerende glasfolie voor een aangenaam binnenklimaat

Artikel delen

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Door toepassing van zonwerende folie op de ruiten biedt Man Protection een goede oplossing voor de zonnige dagen.

Deze folies reduceert de opwarming door de zon op het glas tot wel 90% en het levert een aangename werk- en leefomgeving op. Binnen blijft het klimaat optimaal en lekker koel, met positieve gevolgen voor werkprestaties en -sfeer. Tevens wordt er bespaard op het energieverbruik van de airco.
Zon- en warmtewerende glasfolies zijn geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen, maar ook voor ruimtes waar etenswaren onderhevig zijn aan bederf door warmte van de zon.

Optimaal licht en zicht op de werkplek

In bijvoorbeeld kantoren, schoollokalen, fabrieken en werkplaatsen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Om dit te voorkomen heeft Man Protection lichtwerende raamfolies in het assortiment. Deze folie zorgt ervoor dat het hinderlijke licht op de werkplek gefilterd wordt, waardoor het zicht op beeldschermen, digi-borden, machines en overige apparatuur optimaal blijft.

Zonwering met uitstraling

Naast warmtewering is raamfolie heel goed toepasbaar om de veiligheid, inbraakwerendheid, isolatie en privacy van een gebouw te verhogen. Bovendien geeft het de gevel een esthetische upgrade, want een mooie glasgevel draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Zonwerende spiegelfolie vergroot de privacy doordat de folie overdag de inkijk belemmert in kantoren en gebouwen. Tevens filteren raamfolies tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt de folie verkleuring en veroudering van kostbaar interieur.

Man Protection
www.manprotection.nl